Sushi τορτίγιας με Nucrema ION, μπανάνα και ινδική καρύδα

12
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Sushi τορτίγιας με Nucrema ION, μπανάνα και ινδική καρύδα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 2 τεμάχια τορτίγια
- 200 γρ Νucrema ΙΟΝ
- 4 τεμάχια μπανάνες (μεσαίου μεγέθους)
- 100 γρ ινδική καρύδα
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: κουτάλι σούπας, μαχαίρι, πινέλο σιλικόνης.
Μέθοδος
- 1.Απλώνουμε στην επιφάνεια της τορτίγιας, Νucrema με το κουτάλι σούπας σε μια λεπτή στρώση και σε όλη την επιφάνειά της.
- 2.Τοποθετούμε 2 τεμάχια μπανάνες μεσαίου μεγέθους κατά μήκος της τορτίγιας.
- 3.Διπλώνουμε σε ρολό την τορτίγια.
- 4.Τοποθετούμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη το ρολό τορτίγιας.
- 5.Στη συνέχεια βγάζουμε το ρολό από την κατάψυξη και με ένα πινέλο το αλείφουμε εξωτερικά με Νucrema.
- 6.Επικαλύπτουμε σε όλη την εξωτερική επιφάνεια με ινδική καρύδα και τοποθετούμε για 2η φορά στην κατάψυξη για 15 λεπτά περίπου.
- 7.Κόβουμε σε τεμάχια όπως θα κάναμε αν κόβαμε σε μερίδες για ένα sushi (σε πάχος της αρεσκείας μας).
- 8.Επαναλαμβάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία και με το 2ο τεμάχιο τορτίγιας.
- 9.Σερβίρουμε σε πιατέλα της αρεσκείας μας.
Sushi τορτίγιας με Nucrema ION, μπανάνα και ινδική καρύδα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή