Tιραμισού με λευκή σοκολάτα, ανθότυρο και μαχλέπι

Το κλασικό τιραμισού σε μία πιο εντυπωσιακή και ελαφριά εκδοχή, που συνδυάζει τη λευκή σοκολάτα, το ανθότυρο και
το μαχλέπι. Ξεχωρίζει για την ευκολία της!

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4.8 /5)
  • (5 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Αντώνης Γιαννακάρης

Ο Αντώνης Γιαννακάρης γεννήθηκε το 1987 στην Κάρυστο (Ν.Εύβοια) και ζει στην Αθήνα. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς γι'αυτό και θέλησε να την τελειοποιήσει μέσα από ...