Τρίχρωμα βραχάκια

15-20
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
22 Απριλίου, 2022
Τρίχρωμα βραχάκια

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 125 γρ λευκή κουβερτούρα
- 125 γρ κουβερτούρα γάλακτος
- 125 γρ κουβερτούρα κλασική
- 200 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα, ωμά, ανάλατα
Μέθοδος
- Μέσα σε τρία μπολ, λιώνουμε τις τρεις κουβερτούρες στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί.
- Μοιράζουμε τα αμύγδαλα στα τρία μπολ και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν.
- Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Με ένα κουτάλι, παίρνουμε μερικά αμύγδαλα από το πρώτο μπολ και το αδειάζουμε πάνω στο αντικολλητικό χαρτί έτσι ώστε να σχηματίσουν ένα λοφάκι.
- Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα αμύγδαλα και τις τρεις κουβερτούρες.
- Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο ώσπου να στερεοποιηθεί η σοκολάτα και σερβίρουμε.
- Τοποθετούμε τα βραχάκια που περίσσεψαν μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, στο ψυγείο, με αντικολλητικό χαρτί ανάμεσα στις στρώσεις.
Τρίχρωμα βραχάκια
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή