Τρουφάκια με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος

45'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ION Patisserie Cover Cream, ION Patisserie Κουβερτούρα Γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα, ΙΟΝ Κακάο, κέικ, υποβρύχιο μαστίχα
Σχετικά με το Σεφ :
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη
Τρουφάκια με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Τα πιο νόστιμα και γρήγορα τρουφάκια που έχετε δοκιμάσει. Τα κάνουμε με κέικ που μας περίσσεψε ή με μπισκότα που τα έχουμε καιρό στο ντουλάπι μας και δεν είναι πια τραγανά.
Συστατικά
- 75γρ. μαστίχα υποβρύχιο
- 10γρ. ΙΟΝ Κακάο
- 500γρ. κέικ που περίσσεψε
- 50γρ. ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος
- 150 ζαχαρούχο γάλα
- 50γρ. ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
- Και τέλος για επικάλυψη 150γρ. ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολ βάζουμε το κέικ τριμμένο, το ΙΟΝ Κακάο, το ζαχαρούχο και το ΙΟΝ Patisserie Cover Cream. Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα μας μαζί με τη μαστίχα. Βάζουμε και αυτά τα υλικά μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα, τα πλάθουμε καλά και τα κάνουμε μπαλάκια.
- 2.Τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν για 30 λεπτάκια. Στο μπεν μαρί λιώνουμε τα 150 γρ ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος και βουτάμε ένα ένα τα τρουφάκια μας μέσα. Τα παγώνουμε για 15 λεπτάκια και είναι έτοιμα.
- 3.Μπορούμε να πασπαλίσουμε απέξω με κακάο ή με τρούφα. Όπως μας αρέσουν…Και καλή μας όρεξη… Ένα επιδόρπιο που θα τους πείσει όλους.
Τρουφάκια με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή