Τρουφάκια με Nucrema, μαύρη σοκολάτα και Pocket Pie

20
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Τρουφάκια με Nucrema, μαύρη σοκολάτα και Pocket Pie

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για να παρασκευάσουμε το γκανάζ γέμισης θα χρειαστούμε
- 200 γρ Nucrema ION
- 60 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ ψιλοσπασμένη
- 60 γρ βερίκοκο αποξηραμένο ψιλοκομμένο
- 60 γρ Pocket Pie χοντροσπασμένo
- Για το βούτηγμα θα χρειαστούμε
- 500 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ
- Θα χρειασθούμε επιπλέον : Σύρμα, μαρίζ, κατσαρόλα, λεκάνη, θερμόμετρο για τρόφιμα.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε την μαύρη σοκολάτα μέσα σε ένα μπεν-μαρί για να λιώσει.
- 2.Στην συνέχεια προσθέτουμε την Νucrema και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
- 3.Προσθέτουμε το αποξηραμένο ψιλοκομμένο βερίκοκο και την χοντροσπασμένη γκοφρέτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
- 4.Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί το γκανάζ γέμισης και το απλώνουμε επίπεδα. Βάζουμε το ταψάκι στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
- 5.5. Στην συνέχεια κάνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε σε λιωμένη μαύρη σοκολάτα που βρίσκεται στους 30 C (την λιώνουμε και την ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να πέσει η θερμοκρασία στους 30 C).
Τρουφάκια με Nucrema, μαύρη σοκολάτα και Pocket Pie
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή