Τρούφες λευκής σοκολάτας με καρύδα

40
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Τρούφες λευκής σοκολάτας με καρύδα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 60 γρ κρέμα γάλακτος
- 200 γρ λευκή σοκολατα ΙΟΝ Ρatisserie Λευκή κουβερτούρα
- 15 γρ βούτυρο
- ½ βανίλια
- 35 γρ καρύδα τριμμένη
- 100 γρ mix φουντούκια κάσιους και αμύγδαλα καβουρντισμένα
- 35 γρ καρύδα για το ρολάρισμα
Μέθοδος
- 1.Κάνουμε μπεν μαρί και λιώνουμε την λευκή σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα και προσθέτουμε το βούτυρο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί.
- 2.Προσθέτουμε τη βανίλια, την καρύδα και ανακατεύουμε.
- 3.Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ καλυφθεί με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεί για 1 ώρα.
- 4.Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε την καρύδα
- 5.Με ένα κουτάλι παίρνουμε απο το μείγμα, καρφώνουμε ένα ξηρό καρπό στο κέντρο και κανουμε μπαλάκι.
- 6.Βάζουμε το μπαλάκι μέσα στο βαθύ πιάτο με την καρύδα και το κουνάμε έτσι ώστε η καρύδα να πάει παντού. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Τρούφες λευκής σοκολάτας με καρύδα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή