Τσίζκεϊκ με λευκή σοκολάτα και ανανά

4-6
40'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Παγωμένα & Δροσερά
Συστατικά : ανανάς, βούτυρο, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, κερασάκια γλασέ, κρέμα γάλακτος, κρέμα τυριού, μπισκότα digestive
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
29 Μαρτίου, 2022
Τσίζκεϊκ με λευκή σοκολάτα και ανανά

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 8-10 μπισκότα digestive, petit beurre ή ό,τι άλλο σας αρέσει
- 50 γρ βούτυρο ανάλατο, λιωμένο
- 200 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
- 250 γρ τυρί κρέμα πλήρες
- 250 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 1 κονσέρβα ανανάς σε σιρόπι ή 1 μικρός φρέσκος ανανάς
- κερασάκια κοκτέιλ
Μέθοδος
- Στον πολυκόφτη, χτυπάμε τα μπισκότα ώσπου να γίνουν σκόνη.
- Τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
- Μοιράζουμε το μείγμα στα σκεύη όπου θα σερβίρουμε το τσίζκεϊκ (ποτήρια, μπολ ή ό,τι μας αρέσει).
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Μόλις κρυώσει λίγο, την ανακατεύουμε πολύ καλά με το τυρί, ώσπου να έχουμε ένα λείο μείγμα.
- Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ώσπου να σφίξει.
- Ανακατεύουμε λίγο από το μείγμα κουβερτούρας-τυριού μέσα στην κρέμα για να το αραιώσουμε.
- Ανακατεύουμε όλο το μέιγμα κουβερτούρας-τυριού μέσα στην κρέμα, ώσπου να έχουμε ένα λείο, ομοιογενές μείγμα.
- Μοιράζουμε το μείγμα στα σκεύη μας και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Για το σερβίρισμα, τοποθετούμε 1 φέτα ανανά και 1 κερασάκι σε κάθε σκεύος.
Τσίζκεϊκ με λευκή σοκολάτα και ανανά
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή