Βιεννέζικα μπισκότα βουτύρου βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος ΙON

20
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Βιεννέζικα μπισκότα βουτύρου βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος ΙON

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 110 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 35 γρ άχνη ζάχαρη κοσκινισμένο
- 175 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 100 γρ κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- 2.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε με σύρμα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- 3.Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με φτερό.
- 4.Βάζουμε την ζύμη μας σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μια μύτη της αρεσκείας μας και κόβουμε τα μπισκότα.
- 5.Σε ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και κόβουμε τα μπισκότα με λίγο απόσταση μεταξύ τους.
- 6.Ψήνουμε για 10-15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μέχρι να πάρουν χρυσαφίσουν ελαφρώς.
- 7.Λιώνουμε τη σοκολάτα με μπεν μαρί και βουτάμε μέσα το μισό μπισκότο.
- 8.Τα αφήνουμε πάνω σε μια σχάρα για να κρυώσουν.
Βιεννέζικα μπισκότα βουτύρου βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος ΙON
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή