×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας


Βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
Βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
40
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για τη ζύμη για τα βουτήματα πολυτελείας θα χρειαστούμε
  • 250 γρ βούτυρο
  • 50 γρ ζάχαρη κρυσταλλική λευκή
  • 50 γρ ζάχαρη άχνη
  • 60 γρ ζάχαρη καστανή
  • 200 γρ αυγά (δηλαδή 4 τεμάχια αυγά)
  • 2 κάψουλες βανιλλίνη
  • 350 γρ αλεύρι μαλακό
Μέθοδος
  • 1.Τοποθετούμε το βούτυρο, τη λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, τη ζάχαρη άχνη και τη καστανή ζάχαρη μέσα στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να διογκωθούν στο διπλάσιο του αρχικού τους όγκου.
  • 2.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και την βανιλλίνη λίγο – λίγο τη φορά μέχρι να ομογενοποιηθούν και αυτά πολύ καλά με τα προηγούμενα υλικά.
  • 3.Τέλος αφαιρούμε το κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι και το κακάο σκόνη της ΙΟΝ που τα έχουμε από πριν κοσκινίσει και ανακατεύουμε στο χέρι με μια μαρίζ απαλά μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
  • 4.Στη συνέχεια για να φτιάξουμε τα βουτήματα πολυτελείας τοποθετούμε το μίγμα μέσα σε σακούλα με κατσαρό ή στρογγυλό κορνέ και κόβουμε σχέδια μακρόστενα ή κυκλικά κατά βούληση στο ίδιο μέγεθος, σε λαμαρίνα φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.
  • 5.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 λεπτά περίπου.
  • 6.Τα αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε το ένα κέλυφος από τα βουτήματα με μαρμελάδα της αρεσκείας μας (π.χ. βερίκοκο) ή ΙΟΝ Νucrema. Στη συνέχεια κολλάμε το άλλο κέλυφος του ίδιου σχήματος.
  • 7.Για να μαλακώσουμε το ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας: Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία. Τοποθετούμε το fondue chocolate όπως είναι με την συσκευασία στο φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 3-4 λεπτά έτσι ώστε να μαλακώσει και να είναι ρευστό. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και είναι έτοιμο προς χρήση.
  • 8.Τέλος για το ντεκόρ αν θέλουμε βουτάμε την άκρη των βουτημάτων σε ρευστό ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας.
Βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta