Βραχάκια Σοκολάτας

1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Σοκολάτα αγάπη μου, Εύκολα & απλά
Συστατικά : ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αμύγδαλα
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Βραχάκια Σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250γρ. ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
- 170γρ. αμύγδαλο ωμό με φλούδα
Μέθοδος
- 1. Απλώνουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 10-12 λεπτά.
- 2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
- 3. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τα 200 γρ. της κουβερτούρας μας. Τα υπόλοιπα 50 γρ. της κουβερτούρας τα κόβουμε σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια, σχεδόν σκόνη.
- 4. Κατεβάζουμε το μπωλ από τη μπεν μαρί, αδειάζουμε μέσα τα 50 γρ. και με την βοήθεια μιας μαρίζ ανακατεύουμε μέχρι να γίνει γυαλιστερή η σοκολάτα μας.
- 5. Έπειτα, αδειάζουμε μέσα τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη μαρίζ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα αμύγδαλα με τη σοκολάτα.
- 6. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μια ποσότητα με 5-6 αμύγδαλα τη φορά και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.
Βραχάκια Σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή