Υγιεινές Μπάρες Σοκολάτα-Φυστικοβούτυρο

21
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Σοκολάτα αγάπη μου
Συστατικά : μέλι, φιστίκια Αιγίνης, φιστικοβούτυρο, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αποξηραμένα φρούτα, βρώμη
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
5 Μαΐου, 2021
Υγιεινές Μπάρες Σοκολάτα-Φυστικοβούτυρο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 250 γρ. φυστικοβούτυρο
- 250 γρ. μέλι
- 600 γρ. βρώμη
- 150 γρ. αποξηραμένα φρούτα (της επιλογής σας)
- 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ή άλλο ξηρό καρπό της επιλογής σας)
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα που έχουμε σπάσει σε κομμάτια, το μέλι και το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει μία γκανάζ.
- Έπειτα, παίρνουμε ένα ταψάκι περίπου 25 επί 35 εκατοστών και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ώστε να το έχουμε έτοιμο.
- Αμέσως μετά, ρίχνουμε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά μας και αφού φορέσουμε γάντια, αρχίζουμε να τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας.
- Όταν τα υλικά μας ανακατευτούν, προσθέτουμε και τη γκανάζ συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να γίνουν όλα ένα πολύ καλά ανακατεμένο μείγμα.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι μας και πιέζοντας με τα χέρια μας, προσπαθούμε να το στρώσουμε στο πάχος που θέλουμε τις μπάρες μας και όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται.
- Τέλος, τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα να παγώσουν οι μπάρες μας.
- Αμέσως μετά, τις κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε και τις αποθηκεύουμε σε ένα μπολ.
- Διατηρούνται σε δροσερό μέρος.
Υγιεινές Μπάρες Σοκολάτα-Φυστικοβούτυρο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή