Υποβρύχιο με μαύρη σοκολάτα και αεριούχο νερό

10
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Υποβρύχιο με μαύρη σοκολάτα και αεριούχο νερό

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ υποβρύχιο βανίλια έτοιμο
- 30 γρ σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ λιωμένη
- 1 μπουκάλι νερό με ανθρακικό (330 ml περίπου)
- Θα χρειασθούμε επιπλέον : Κατσαρολάκι, λεκάνη, μαρίζ, κουταλάκια του γλυκού.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε το υποβρύχιο βανίλια σε Μπεν-Μαρί και το ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει πιο ρευστό από την αρχική του υφή.
- 2.Προσθέτουμε την μαύρη σοκολάτα λιωμένη και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα δυο υλικά.
- 3.Το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεροποιηθεί και να πήξει.
- 4.Τέλος γεμίζουμε τα κουταλάκια του γλυκού με το υποβρύχιο σοκολάτας και λίγο πριν να τα σερβίρουμε τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το κρύο ανθρακούχο νερό.
- 5.Συνοδευτικά μπορούμε να τα σερβίρουμε με ζαχαρωμένα φρούτα της αρεσκείας μας τα οποία τα τοποθετούμε και αυτά αρχικά εάν θέλουμε μέσα στο ανθρακούχο νερό και στη συνέχεια βουτάμε και το υποβρύχιο σοκολάτας.
Υποβρύχιο με μαύρη σοκολάτα και αεριούχο νερό
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή