×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
TIPS & ΜΥΣΤΙΚΑ > Μαρέγκα
13 Ιανουαρίου, 2021
Madame Gâteaux
Μαρέγκα
Μαρέγκα

Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ και όταν αρχίσουν να αφρατεύουν και να ασπρίζουν αρχίζουμε να προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Η ζάχαρη πρέπει να πέσει μέσα στο μίξερ αργά και σταδιακά, σαν βροχή, ενώ το μίξερ συνεχίζει να δουλεύει. Συνεχίζουμε να χτυπάμε, ώσπου να έχουμε μια μαρέγκα λεία και σφιχτή, που στέκεται χωρίς να τρέχει όταν σηκώνουμε τον αυγοδάρτη στον αέρα.

Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta