×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
TIPS & ΜΥΣΤΙΚΑ > Σοκολάτα
12 Ιανουαρίου, 2021
Madame Gâteaux
Σοκολάτα
Σοκολάτα

Πώς λιώνουμε τη σοκολάτα για μία συνταγή που ζητά λιωμένη σοκολάτα;

Σε μπεν μαρί:

Παίρνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα, τη γεμίζουμε με νερό μέχρι τη μέση περίπου και το βάζουμε να σιγοβράζει.
Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και το τοποθετούμε πάνω στην κατσαρόλα. Προσοχή: το νερό δεν πρέπει να ακουμπάει τον πάτο του.
Βάζουμε τη σοκολάτα τεμαχισμένη μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα κάθε λίγο, μέχρι να λιώσει ομοιόμορφα.

Στον φούρνο μικροκυμάτων:

Τοποθετούμε τη σοκολάτα τεμαχισμένη σε ένα μπολ. Θερμαίνουμε τη σοκολάτα για 30-40 δευτερόλεπτα, τη βγάζουμε και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Επαναλαμβάνουμε και ανακατεύουμε ξανά για όσες φορές χρειαστεί. Είναι σημαντικό να ανακατεύουμε τη σοκολάτα κάθε φορά, για να μην καεί και να λιώσει ομοιόμορφα.

Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta